Jak můžete vydělat miliony díky internetovému marketingu?

Nejlepší český ucelený online kurz o digitálním marketingu, který skutečně ukazuje, jak se na internetu vydělávají peníze.

   Shlédnout promo video

Ahoj! Já jsem Honza a tohle je příběh ne o mně, ale o vaší budoucnosti... o tom, jak můžete vybudovat byznys díky internetu, tak rychle, že se nestačíte ani ohlédnout.

V posledních 10 letech jsem prošel strašně moc kurzů internetového marketingu...

Chtěl jsem se jej nejprve naučit, pak se jej naučit lépe a nakonec se jej naučit, aby mi skutečně vydělával peníze.

Milion Kč, který jsem vyhodil za jiné kurzy (neopakujte Vy tuto mojí chybu)

Za různé školení a kurzy jsem zaplatil přes 1 milion Kč vlastních peněz (ne, nepřeháním, bohužel nepřeháním).

Ve výsledku jsem zjistil, že jsem se ale nic moc pořádného nenaučil. Velké české firmy, které digitální marketing školí často nestojí nohama na zemi a vysvětlují jej, jako by každý měl stovky tisíc na útraty v reklamních systémech a další stovky tisíc na konzultanty a experty.

Jiná školení mluví obecné plky a nejdou do detailu. Možná jste na některých sami byli a víte o čem mluvím.

Tohle nebude jako nudné teoretické přednášky na vejšce. Tohle jsou praktická video, kde kliknutí-za-kliknutím tvoříme výdělečný marketing od úplných základů.

Jinde vám promítnou spousty slajdů s teorií, ale neřeknou vám, jak si naklikáte vlastní reklamy.

Nakonec jsem si připadal jako blbec. Absolvoval jsem mnoho kurzů od mnoha expertů, ale stále jsem si nedokázal sám pořádně udělat kvalitní reklamy na internetu.

Musíš si utratit svý vlastní peníze...

Pak jsem ale měl jednoho dne obrovské štěstí. Potkal jsem kamaráda Martina (jméno jsem pozměnil), který vlastnil velký internetový obchod. Přestože jsem v té době již několik let sám provozoval internetovou agenturu, vykašlal jsem se na ego a potupně se přiznal a poprosil o radu:

"Martine, já jsem v koncích. Neumím udělat skutečně pořádné reklamy na internetu. Učil jsem se snad ode všech nejlepších firem v ČR, aplikoval jejich rady a výsledky jsou průměrné a často bez skutečné návratnosti." přiznal jsem se.

"To protože ty velké firmy a experti, od kterých se to učíš, neutrácí vlastní peníze." řekl Martin.

A já musel uznat, že na tom něco je. Když totiž neutrácíte vlastní peníze, nikdy se nezahrabete tak do hloubky do rozpočtu, do systému a do problematiky. Protože prostě chybí tlak.

Martin se to naučit musel, protože měl vlastní e-shop, který byl na marketingu životně závislý.

Věděl jsem, že jestli chceme být skutečně dobří, nejlepší, nemůžeme jen dělat marketing na zakázku pro naše zákazníky. Musíme si pořídit vlastní e-shopy a další služby, které budou na internetu závislé.

Začínáme utrácet, začínáme se učit.

Koupili jsme si tedy několik e-shopů, koupili jsme si další služby a firmy, které prodáváme pouze on-line. A na těch jsme se to naučili. A taky nám některé zkrachovaly.

Začal jsem se také více bavit s internetovými podnikateli po celém světe (hlavně v USA, Kanadě a Velké Británii) a učil se od nich. Učil jsem se a učím se od lidí, kteří utrácejí měsíčně jednotky milionů dolarů za Facebook nebo Google reklamy!

Teď to zkrátím o velmi nudnou a velmi dlouhou pasáž, kdy jsme se zhruba 5 let trápili s našimi firmami, reklamami a rovnou vám ukážu, že se práce, strasti a krachy vyplatily.

3 obrázky za 1000 slov a mnoho milionů Kč:

Níže je výstřižek, který ukazuje, kolik jsme za poslední měsíce utratili (563.915 Kč) za náš poptávkový web na Facebooku a kolik poptávek nám to přineslo (556 + dalších 45 přímých prodejů):

Níže je výstřižek, který ukazuje, kolik jsme za poslední měsíce utratili (2,4 MIL. Kč) za jeden z našich e-shopů a kolik tržeb nám to přineslo (14,2 MIL. Kč):

Níže je výstřižek, který ukazuje, kolik jsme za poslední měsíce utratili za náš další e-shop na Facebooku a kolik objednávek (6,46 MIL. Kč) nám to přineslo a s jakou návratností (téměř 1000 %):

Na začátek bych Vás chtěl varovat.

Tento kurz není pro Vás, pokud:

1. Se chcete naučit cokoliv o budování značky. Budování značek nerozumím. Mám málo peněz a potřebuji být schopný dělat marketing tak, aby mi na konci měsíce přinesl více peněz, než jsem do něj vložil. Neumím hrát dlouhou hru, kdy mohu čekat na návratnost 24 měsíců a déle. Neumím dělat marketing jako Coca Cola.

2. Pokud utrácíte za internetovou reklamu více než 1 milion Kč měsíčně. Na rovinu přiznávám, že jsem malý až střední podnikatel a neumím dělat reklamu se stamilionovými rozpočty. Škálovat reklamy umím do výše útrat 1 milion Kč měsíčně. Více jsem zatím neměl příležitost vyzkoušet sám na sobě a já neučím nic jiného, než dělám sám. Pokud jste na vyšší úrovni než já, nemám vás co naučit.

3. Pokud patříte mezi 1 % nejlepších Facebook expertů v ČR. Téma reklamy na Facebooku rozebírám velmi podrobně a neskromně si dovolím říci, že v tomto kurzu najde, alespoň na téma Facebook, OBROVSKOU hodnotu i mnoho profesionálů, kteří se Facebook reklamou živí.

4. Prodáváte podvodné služby nebo neetické produkty. V tomto kurzu najdete způsoby, jak propagovat pouze nezávadné služby a kvalitní byznys. Pokud děláte něco, co je v rozporu s dobrými mravy, reklamy, které učím nebudou na Facebooku nebo Googlu fungovat. A popravdě, takové lidi bych ani učit nechtěl.

Konec varování.

Naučíte se dělat marketing, který má návratnost

Na tomto kurzu Vás naučím, jakými technikami jsme v INIZIu vybudovali náš vlastní byznys ze 2 lidí na 70 zaměstnanců. Jak jsme díky internetovému marketingu u e-shopů, které vlastníme, získali desítky tisíc objednávek a jak jsme díky Facebook reklamě znásobili každý rok naše tržby.

Internetový marketing nás živí. Kdybychom jej nedělali pořádně, tak bychom zkrachovali.

A takový internetový marketing Vás budu učit.

Součástí Akademie je doživotní přístup k tomuto kurzu, pravidelné aktualizace a také..... chvilka napětí...

...exluzivní přístup k naší tajné uzavřené Facebook skupině, ve které si můžete nejen vyměňovat své zkušenosti a motivovat se spolu s dalšími studenty, ale můžete zde i získat podporu a rady ode mě a mého týmu.

A kolik můj kurz stojí? Obsahuje moduly, které samy o sobě svým rozsahem vydají za 9 špičkových jednodenních kurzů v celkové hodnotě až 57.000 Kč.

  • Základy marketingu, strategie a jak psát reklamy (naučím Vás vytvořit reklamní sdělení, které bude skutečně prodávat, jedno zda ve vyhledávači, v inzertní nebo sociální sítí) ..... v ceně 6.000 Kč
  • Webová analytika (budete rozumět vašemu webu a reklamám, budete umět změřit výsledky z každé utracené Kč a Vaší odpracované hodiny)................ v ceně 5.000 Kč
  • Stanovení cílů a výkonnostní mindset (protože idiot s plánem porazí génia bez plánu. Vy nejste idioti, ale já Vás naučím plánovat, aby Vás jiní idioti neporazili) ...... v ceně 8.000 Kč (ale stejně toto nikde v ČR neučí)
  • Nejlepší český online kurz, který Vás zavede do hloubky reklamy na Facebooku (tohle je část na kterou jsem hrdý a vy budete vědět proč. Tipy, které Vám předám na téma Facebook dají vašim reklamám až neférové super-schopnosti) ..... v ceně 10.000 Kč
  • SEO - optimalizace pro vyhledávače. Naučíte se, jak zoptimalizovat svůj web pro Google nebo Seznam, aby Vás vaši zákazníci našli ...... v ceně 3.000 Kč
  • PPC reklama a Google Ads. Zjistíte, jak během dvou hodin spustit reklamy v síti Google, které přinesou objednávky ....... v ceně 5.000 Kč
  • YouTube reklama. Vaše nová tajná zbraň, kterou konkurence stále naštěstí neobjevila .......... v ceně 10.000 Kč (opět nic takového v ČR není!)
  • Konverzní stránky a trychtýře. Naučíte se, jak velmi snadno a rychle navrhnout stránku, na kterou povede vaše reklama a společně vytvoří tandem, který se stane tiskárnou na peníze ........ v ceně 6.000 Kč
  • Organické metody získávání objednávek. Budete se učit, jak se můžete propagovat a získávat objednávky ze sociálních sítí, přestože nemáte jedinou korunu na inzerci ...... v ceně 4.000 Kč.

Celkem materiály v hodnotě 57.000 Kč.

Ale INIZIO Akademie nestojí 57 tis. Kč.

Nestojí ani 20 tis. Kč

....

Nestojí ani 10 tis. Kč.

Stojí jen 3.990 Kč + DPH. A studenti, kteří si ji koupili, mi nadávají, že bych jí měl zdražit. Že prý ji pod-střelujeme příliš lacino. Vážně, tohle mi jich napsalo už několik. :-)

Tudíž vyslyším trh a tato cena platí již jen chvilku (na rovinu přiznávám, že ji brzy zdražím).

Tak to je moje nabídka a zároveň Váš první krok k úspěchu na internetu, který je nyní před Vámi.

Ať už chcete vybudovat firmu, vyrůst, vydělat více peněz, osamostatnit se nebo se prostě jen stát marketingovým specialistou, on-line marketing jsou dveře k vašemu novému, lepšímu, úspěšnějšímu a spokojenějšímu já. Teď je pojďte se mnou projít.

S úctou Váš

Honza Nedvěd

CEO společnosti INIZIO

P.S. Pokud se vám kurz nebude líbit, vrátím vám peníze. Pro peníze jej nedělám. Ale co nemá cenu, to nemá hodnotu. Už takto jej prodávám extrémně pod cenou vzhledem k hodnotě, kterou z něj Vy získáte.

P.P.S. Budu rád za vaše připomínky. Kurz na základě nápadů studentů neustále vylepšujeme, protože chceme, aby byl neustále nejlepší v ČR. Nejen dnes, ale i za rok a později.

Co o INIZIO Akademii říkají studenti (ke dnešnímu dni si Akademii koupily stovky studentů, zde je několik recenzí)













Váš instruktor


Jan Nedvěd
Jan Nedvěd

Honza se věnuje internetovému marketingu a tvorbě webů přes 20 let. Za tu dobu s INIZIem zrealizoval skoro 1000 webů a ještě více marketingových kampaní. Nyní se rozhodl, že se podělí o zkušenosti, které získal a vysvětlí je srozumitelně bez zbytečně technické a odborné mluvy. Selský výklad digitálního marketingu - to je INIZIO Akademie.



Studijní osnova



Často kladené otázky


Kdyz kurz začíná a kdy končí?
Tento kurz začíná právě teď a nikdy nekončí. To je krása online kurzů. Můžete se takto k němu navždy vracet a nemusíte si vše zapamatovat na poprvé jako u klasických off-line školení..
Co když nebudu spokojený s kvalitou kurzu?
To se nám zatím nikdy nestalo. I proto pro vás mám tuto nabídku. Pokud do 30 dní od zakoupení kurzu skutečně kurz celý shlédnete a uznáte, že pro vás neměl adekvátní hodnotu, my vám vrátíme peníze.
Potřebuji mít ke kurzu nějaké teoretické základy?
Ne, připravili jsme kurz tak, aby žádné teoretické základy nebyly potřeba. Musíte jen umět mluvit česky. Přesto se v kurzu postupně dostaneme i na témata a triky, které neví ani mnoho profesionálů.

Začněte hned!